HANDELSBETINGELSER

HANDELSBETINGELSER

På Energstad vil vi at du som kunde få en købsoplevelse, der tilsvarer dine forventninger. Her forneden finder du de betingelser, der gælder når du foretager et køb Energstad.dk Ved køb indgås bindende aftale mellem kunde og Energstad (Stad Invest ApS CVR-Nr : 41388668). Energstad indgår udelukkende aftale med kunder som er over 18 (myndig) alternativt umyndig med myndig foretræders tilladelse og godkendelse.

1. Vores priser og produkter

Samtlige priser hos Energstad angives i danske kroner inklusive moms. Vi tager forbehold for eventuelle udsolgte varer samt tryk- og tastefejl på hjemmesiden, i annonsering og udsendt materiale. Hvis fejlagtigheder i pris, leveringstid eller andre informationer forekommer, forbeholder Energstad sig retten til att rette dette. Energstad tager ikke ansvar for fejlagtge oplysninger der publicereres af tredje part.

På Energstad stræber vi efter at altid præsentere vores produkters egenskaber og udseende så virkelighedstro som muligt med forbehold for at gengivning af farver og detaljer kan variere p.g.a. teknikaliteter. Mindre afvigelser i mål og udseende mellem presenteret produkt på hjemmesiden og leveret eksemplar kan forekomme.

2. Fragt & levering

2.a) Levering

Varer på Energstad.dk leveres digtalt via min konto, eller pr. email. Hvis der er tale om indregulering eller blowerdoor/trykprøve, så vælges en dato ved ordre afgivelse og et tidsinterval, hvorefter en teknikker vil komme forbi og foretage regulering eller test. Vi leverer indregulering og test til samtlige adresser i Danmark, levering til Færøerne og Grønland tilbydes desværre ikke. Levering sker ved tidsrum aftalt mellem modtager og tekniker. 

2.b) Leveringstid

Bemærk venligst at leveringstiderne oplyst på hjemmesiden er præliminære beregninger. Ved ændringer af leveringstiden for din bestilling vil vi så hurtigt som muligt informere dig via ordrestatus-siden eller email/telefon.

Alle digitale ydelser leveres via Min Konto eller email.

3. Betaling

3. a) Kortbetaling

Energstad tilbyder sikker kortbetalning med ViSA og MasterCard i samarbejde med QuickPay. QuickPay & ClearHaus er certificered i henhold til standarden PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard). Energstad kan modtage betaling med samtlige VISA- og MasterCard-tilsluttede kort udstedt i Norden. Kortkøber sker direkte gennem ClearHaus og alt information er krypteret i henhold til gældende standarder og regler. Ingen kortinformation håndteres eller gemmes hos Energstad. Bemærk at betaling debiteres din konto umiddelbart ved levering af ydelse/r.

3. b) Gavekort og rabattkoder

Gavekort og rabatkoder kan benyttes på produkter, også prisreducerede. Bemærk venligst at rabatkoder ikke gælder fragtafgift.

4. Fortrydelsesret og retur

Fortrydelsesretten gælder kun køb foretaget af privatpersoner.

4. a) Fortrydelse

Du kan afbestille din bestilling ved at kontakte Energstad Kundeservice. Afbestilling af ordrer der endnu ikke er håndterede er omkostningsfrit. Hvis ordren allerede er bekræftet som booket, har Energstad et gebyr tilsvarende 20% af prisen. Ved levering af ydelse digitalt eller ved indregulering, trykprøve eller blowerdoor er der ingen returret, da dette er en ydelse der er udført specifikt (bestillingsvarer) eller after personlige ønsker til jeres personlige behov

5. Reklamation og garanti

Som forbruger har du (2) års reklamationsret på alle varer som du køber på Energstad.dk. Gennem reklamationsretten er du sikret et komplet og uskadt produkt, som skal holde til mindst 2 års normalt brug uden at udvise nogle tegn på mangelfuld fremstilling. Forekommer der fejl på dine produkter som dækkes af reklamationsretten, anmelder du dette til vores kundeservice. For at din reklamation skal være gyldig, er det vigtigt at du anmelder fejl så hurtigt som muligt. Reklamationsretten gælder udelukkende varer købt af privatpersoner som har været brugt til privat brug.

Reklamationsretten gælder ikke fejl eller skader der forekommer til følge af mangelfuld vedligeholdelse, normal slitage, selvforårsaget skadegørelse eller i tilfælde hvor produktet er blevet brugt på anden måde end det som det er beregnet til.

5. Prismatch

For at du skal følre dig tryg med at Energstad altid tilbuder markedets laveste priser tilbyder vi prisgaranti. Skulle du finde et indetisk produkt hos en dansk forhandler som er ligeværdigt gældende størrelse, materiale og leveringsbetingelser tilbagebetaler vi differencen til dig i form af et gavekort til Energstad.dk

Forespørgsel om prismach ska ske senesr 30 dage efter køb og gælder kun en (1) gang pr. produkt. Prismatch garantien gælder ikke prisforandringer på Energstad hjemmeside efter køb samt Energstad varer der sælges via tredje parts platform. Kontakt Energstad Kundeservice for at benytte prisgaranti.

6. Datahåndtering og integritet

På Energstad verner vi om din personlige integritet og vil at du skal føle dig tryg når du indsender dine oplysninger til os. I vores Persondatapolitik kan du læse om hvordan Energstad håndterer dine personlige oplysninger.

7. Tvist

Energstad følger købeloven og forbrugeraftaleloven samt gældende EU lovgivning vedrørrende forbrugerkøb. Læs mer om lovgivningen og dine rettigheder på https://www.forbrug.dk/. Ved tvist pålægger Energstad sig frivilligt at følje eventuelle anbefalinger fra Forbrugerklagenævnet hvor du som kunde kan henvende dig for at få hjælp med tvistløsning. I henhold til EU regler kan du også vælge at søge hjælp gennem EU kommisionens ODR platform.

8. Force Majeure

I tilfælde af myndigheds aktion eller påkrævelse, ny lovgivning, arbejdsretslig konflikt, krig eller krigsfare, store forstyrrelse af almen orden, sabotage, ekstreme vejrforhold, brand, eksplosion, naturkatastrofer, ulykker eller andre omstændigheder udenfor Energstad kontrol og som Energstad ikke rimeligt kan overvinde eller forudsige, har Energstad ret til at fratræde sine skyldigheder som angivet i denne aftale- Ved sådan hændelse er Energstad ikke erstatningsskyldig ved skade som kunden lider.

Firmaoplysninger

Enerstad ApS

Københavnsvej 19a

DK-4000 Roskilde

CVR-Nr : 41388668