Profil

Profil

EnergStad er startet af ihærdige bygningskonstruktøre og ingeniører , der sætter stor pris på byggeri. Vi hjælper alle med at få færdigmeldt deres myndighedsprojekt hos kommunen, private, selvbyggere som virkosmheder. Vi benytter de nyeste teknologier, herunder Blowerdoor, termografi anemometer, og ikke mindst Autocad-RevIt til færdiggørelse af tegninger.

Vi kan løse alle de krav der stilles fra myndighederne for at få ibrugtagningstilladelse på jeres projekt/ejendom Vi forsøger at imødekomme ethvert behov for, trykprøve rapport, ventilations rapporter, skriftlige redegørelser og andet materiale, direkte online med booking af teknikker eller beskrivelser online.

Blowerdoor Trykprøve BR18 - myndighedsprojekt - afslutning af byggeri
Blowerdoor Trykprøve BR18 - myndighedsprojekt - afslutning af byggesag
Vores forretningsfilosofi drejer sig om bæredygtighed, et koncept der på en simpel, let og hurtig metode kan hjælpe alle med at få færdigmeldt deres byggeri, så I hurtigt og nemt kan komme videre i jeres hverdag.
Med andre ord stræber vi efter at levere en hurtig og nem pakke til myndighederne – dette skal være en nem og let opgave, og ikke en tidskrævende og trættende affære.
Vi udfører arbejdet jfdet seneste Bygningsreglement/klasse, og hjælper med at få afklaret hvilke EN og ISO standarder jeres byggeri falder under.

På denne måde stræber vi efter en hverdag, hvor vi som mennesker ikke har den ekstra ting hængende, der på den ene eller anden måde skal afsluttes.