Energiramme Nybyggeri

01

Blowerdoor trykprøve bolig

Energiramme Nybyggeri

Blowerdoor Trykprøve bolig

 

 

Arkitekt / Myndighedsprojekt

Arkitekt / Myndighedsprojekt

Vores Kunder Siger

Hurtig levering til aftalt tid og sted.

Vi hjælper dig med dine byggetilladelsestegninger / arkitekttegninger (grundplan, facadetegning, Snit tegning og situationplan). Du får hjælp til alle de byggetilladelsestegninger, som din kommune har brug for – Tegninger klar til indeendelse indenfor 2-3 uger.
Vi hjælper dig med at finde en pålidelig og omkostningseffektiv byggeleder. Vores netværk inkluderer en række velkvalificerede og erfarene byggeledere.
Vi arbejder i hele Danmark -Med alle kommuner.Vi hjælper dig med både at oprette og sende dit ansøgningsskema,, energiberegning, konstruktionsbeskrivelser og andre ting, som din kommune måtte have brug for.

Redegørelser

DKK 695,00

Har I behov for hjælp til de skriftlige redegørelse til færdiggørelse af myndighedsprojekt,

Dagslysberegning / Lumen

DKK 1.599,00

I bygninger skal der være lysforhold, der sikrer, at der ikke opstår risiko for personers sikkerhed og sundhed,

Blowerdoor Test

DKK 3.495,00

Vores teknikker besøger dig og forbereder huset

Ventilations rapport / indkøring

DKK 2.295,00

Der skal gennemføres funktionsafprøvning af ventilationsanlæg før afslutning af byggeriet.

Myndighedsprojekt energiramme

Energstad

Profil

EnergStad er startet af ihærdige bygningskonstruktører, og ingeniører der sætter stor pris på byggeri. Vi hjælper alle med at få enten byggetilladelse, og/eller færdigmeldt deres myndighedsprojekt hos kommunen, private, selvbyggere såvel som virksomheder. Vi benytter de nyeste teknologier, herunder Blowerdoor, termografi, anemometer, og ikke mindst Autocad-RevIt til færdiggørelse af tegninger.

Vi kan løse alle de krav der stilles fra myndighederne for at få byggetilladelse og vores speciale indenfor ibrugtagningstilladelse på jeres projekt/ejendom vi forsøger at imødekomme ethvert behov for, trykprøve rapport, ventilations rapporter, skriftlige redegørelser og andet materiale, direkte online med booking af teknikker eller beskrivelser online.